duminică, 5 iunie 2011

Raspunsuri

Am facut acest GuestBook pentru a concentra opiniile in legatura cu principala tema a blogului. Spre deosebire de comentariile obisnuite, GuestBook-ul poate fi folosit fara a fi nevoie de un cont si poate fi integrat in orice aplicatie ce suporta editare in HTML. Asa ca, puteti raspandi codul peste orice site/blog/tumblr. In alta ordine de idei, astept raspunsuri la intrebare de la fiecare colaborator al acestui blog (si nu numai). Singura regula (pe langa cele universale, bine inteles, fara injurii etc. etc.) este ca opinia sa fie proprie si implicit personala. Puteti deasemenea sa intrati in dialog cu cei ce au raspuns prin "Reply".

Pentru a raspunde la intrebare, apasati butonul "Post" si raspundeti la cele 2 intrebari necesare, numele si argumentul/argmuntele adus(e).

Nu este necesar sa raspunde la intrebarile optionale.

Edit: Pagina se da mai departe cu sagetelele de langa "Post"... Stiu ca stiti dar sa fiu sigur...

Un comentariu:

  1. Multi oameni nu stiu sau poate nu cred ca Holocaustul a fost o tentativa de a lichida intreg poporul evreu,lucru ingrijorator deoarece acest Holocaust s-a petrecut in Romania si foarte putine persoane care stiu despre acesta isi asuma responsabilitatea de a nu se mai intampla.

    RăspundețiȘtergere